Åpenbaring #1

Etter så og si bare å ha vært i mitt eget selskap i de siste fire dagene (+familien min) som sengeliggende, sett på sex and the city og spist sjokolade kom det en åpenbaring til meg. Jeg ville skrive og jeg har en del temaer jeg vil skrive om.  Jeg så for meg selv skrive en bok, men så kom jeg på at jeg hadde denne fine plattformen her. Et voilà. 

2015-02-10 (1)

Bildet er tatt av fine fotografietmitt.blogg.no 

For en uke og fem dager siden ble jeg atten år. Selv hadde jeg forventet at det skulle føles akkurat det samme som atten år minus en dag, men sånn var det slettes ikke. Jeg fikk faktisk en helt ny livsmotivasjon. Ja, bare himle med øynene, men det skjedde. Jeg følte meg uovervinnerlig og uslåelig. Mer enn jeg vanligvis gjør. Også kom jeg på at det er det jeg akkurat er. Etter å ha hørt på «Girlfriend» av Icona til skolen samme dag kom jeg på at «All I need in this life of is me and my girlfriend». Denne jenta trenger ikke noen fin tøffel etter seg for å ha det bra. Ingenting kunne ødelegge denne dagen og ingen ting gjorde det.  Alle husket bursdagen min, jeg fikk helt vilt mye oppmerksomhet. Alt var med andre ord helt perfekt.

Mine kjæreste venner begynte med den obligatoriske veggskrivingen på facebook og med noen gamle barndomsbilder kom jeg på hvor langt tilbake i mine atten år jeg husker. Det er egentlig ganske langt. Jeg kan nesten detaljhuske noen hendelser som skjedde for femten år siden, men hvis noen spør meg hva jeg vil bli når jeg blir «stor» er jeg blank. Pass, er svaret mitt. Det lengste jeg greier å se framover er et og et halvt år pluss en sommer. Etter det er jeg helt tom. Jeg føler meg innmari lite fremtidsrettet og har ingen anelse til hva jeg har lyst til å studere eller jobbe med i fremtiden. Det er så vanskelig å se fremover når jeg har det så bra akkurat nå. Akkurat når har jeg det bedre enn lenge. Jeg har det så bra at jeg ikke skjønner hva jeg har gjort for å fortjene dette.

xoxo

 

11 comments on this post.
 1. Egeo:

  Så nydelig skrevet! Så bra du har det fint. Jeg tror ikke noen på atten år er helt sikker på framtiden heller.

 2. Helene:

  så bra skrevet! gleder meg til å bli 18 selv, bare den frihetsfølelsen på en måte!

 3. Liv Hege:

  Så bra du har det fint, bra skrevet 🙂

 4. annasylvelin:

  Veldig bra skrevet!

 5. Sunniva:

  Jeg er atten om en måned, og jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli.. Så du er ikke alene 🙂

 6. Sigrid:

  Superfantastiskherlig at du er back on blog!

 7. Emilie Alexandra:

  Kjempe fint innlegg, er helt enig med deg!

 8. Rebecca Hasselgard:

  Du er virkelig flink til å skrive, utrolig fint å lese 🙂

 9. Carina Sæterbø:

  Liker bloggen din veldig godt!

 10. Vilde:

  Wow, skikkelig bra innlegg må jeg si! Moro å se hvordan du føler det. Jeg fyller atten i september, så det er enda en stund til, men jeg forventer vel egentlig at det skal bli som alle andre år uten om at man har lov til litt mer. Men når man er 18 får man jo litt mer ansvar osvosv, så det er vel kanskje derfor. Likte veldig godt de tre siste setningene. Jeg har jo egentlig planer sånn utdanningsmessig, men jeg føler at jeg har det veldig bra nå, og at jeg ikke forstår hvorfor, hehe! Men, utrolig godt å lese allikevel da, selv om du ikke vet hva du ønsker å bli. Det er så mange som sliter med det samme, og det er jo egentlig helt sykt at man skal bestemme seg så tidlig over hva man vil gjøre. Men, håper virkelig du finner ut av det, lykke til <3

 11. Karoline:

  Så godt at du har det bra! Og det med fremtiden er ikke noe hastverk… jeg er snart 20, og sliter fortsatt med hva jeg vil. Ta deg god tid, så er jeg sikker på at du kommer frem til det du virkelig vil 🙂

Leave a comment