Frøken Strøken

Jeg er en skikkelig radio-person, hvis det er noe som heter det da. Hvis ikke det er noe som heter det, lager jeg ordet nå. Hver morgen før jeg drar på skolen spiser jeg en god frokost, drikker te og hører på radio. P3 er favoritten.

På søndag tok jeg på radioen også fikk jeg høre slutten av en dokumentar om rosabloggere. «Gå inn på P3.no og hør hele om igjen.» Fikk jeg høre på slutten, og gjett om jeg gjorde det! Dokumentaren av Hanne Fleischer heter Frøken Strøker, og hun får virkelig med seg noen bra poeng. Har du noen gang tenkt på den fasaden rosabloggere lager med bloggen sin. Vi får lese om dette perfekte livet der hver dag er en fest med masse kos, trening, sunt kosthold, klær og aldri en dårlig hårdag. Dokumentaren handler om bloggerene som gjerne vil det skal være slik.

[more…]

Denne dokumentaren var kjempe bra, selv om du kanskje ikke pleier å høre på radio, du absolutt høre denne. Gå inn på >denne< linken og trykk på playknappen. Hvis du scroller nedover siden er det også mange andre interessante artikler og videoer.

-Er du en radio-person?//Hva syntes du om dokumentaren? (forventer selvfølgelig at dere tar dere tid til å høre den, hehe)

This entry was posted in anbefaling, Meninger and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Frøken Strøken

  1. Ak. says:

    Godt poeng – må sjekke opp i den dokumentaren, virker spennende!

  2. Gunvor says:

    Skal høre den nå 😉

  3. Høres ut som en bra og spennende dokumentar, så jeg må nok høre på den nå 🙂 Haha, det bildet er SÅ sant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.