La biennale

Forrige helgen var detla biennale som betyr hvert 2.år. Det er en folkefest som minner ganske mye om 17.mai egentlig. Vanligvis er det ikke så mange folk byen, men nå var det stappfullt.
image

image

Festivalen startet på lørdag og varte i 3 dager. Hilde og jeg gikk ut og spiste og fant veien videre til festivalplassen der det var konserter og mange boder med mat. Jeg elsker bildet over her! Vi møtte et polsk jazzband som vi dansa med, de syntes det var så gøy å bli tatt bilde av!
image
Elsker når det er så varmt at man kan gå i kjole til langt på kvelden uten å bli kald.

image

Fineste smågodtposen jeg har sett.
image
Og her ser dere forskjell på de bildene som er tatt av meg og de som er tatt med kameraet til Hilde…

På lørdagen var paraden. Den gikk over all forventninger! Hver bydel hadde en vogn hver med vinnerene fra årets miss-konkurranse. De satt på vognene gjennom byen og vinket. Det er frivillige i bydelene som lager vognene. Mange har det som hobby, og det tar opp til 2 år å lage vognene! Klasse venninen min Alycia, som dere ser på bildet, presenterte med to andre jenter sitt distrikt. Mellom vignene var det dansere og korps. Paraden var igjen på kvelden med masse lys. De stakkars jentene satt og vinket nesten hele dagen.
image
Også smakte vi noe som var sykt godt, moules-frites. Blåskjell med chips. Det er de beste blåskjellene jeg har smakt. Jeg er vanligvis ikke så fan av skjell, men dette var kjempegodt. Får du muligheten til å smake på moules – frites, så ikke nøl!

Jeg er så glad for at jeg var her på et biennale-år. Når det først skjer noe i denne lille byen er det gøy å få det med seg.

-Hva syntes du?

This entry was posted in Frankrike and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.