Mikrofonhukommelse

Har du noen gang våknet opp og ikke husket alle detaljer fra en tidligere diskusjon, enten med venner eller kjæresten? Hendelsen stokker seg litt på en måte når du skal tenke tilbake på hva som skjedde. 

DSC_0367-001

Etter å ha opplevd dette alt for mange ganger kom jeg på hvor utrolig fantastisk det hadde vært hvis jeg hadde spilt inn det som skjedde. Skal jeg konfrontere en gutt også blir jeg svak, da er det som om det er en så traumatisk hendelse at jeg glemmer detaljene. Det er helt merkelig. Sist gang gikk det to sekunder før jeg ringte en venn for å innrømme hvor svak jeg ble, også hadde jeg nesten glemt hele samtalen. Helt skummelt. Tenk så mye lettere det hadde vært å fortelle hvordan en samtale gikk hvis man bare kunne spille av lyden.

Derfor vil jeg komme med en ny oppfinnelse, eller gjenskape et produkt som allerede finnes. En liten mikrofon som man kan gå med en hel kveld, slik at man med sikkerhet kan høre alt det dumme man sa. Det er kanskje noen som tenker at en annen løsning er å drikke mindre på fest, men siden det ikke bare er med promille dette skjer, er ikke edruhet løsningen på problemet. Jeg har skikkelig lyst til å gå med en mikrofon neste gang jeg er på fest. Ikke en sånn stor scenemikrofon, men bare en liten som kan sitte diskret på kjolen. Kanskje høres jeg helt gal ut, men det er ikke egentlig for å lytte til andre enn meg selv. En annen løsning er kanskje å trene opp hukommelsen, men la oss heller løse dette på den letteste måten.

 //Bare jeg som har dette problemet?//

9 comments on this post.
 1. Egeo:

  Nei dette opplever jeg faktisk ofte. Gikk til legen og spurte om jeg hadde begynt å bli senil haha, men det er visst veldig vanlig. Håper uken din blir flott

 2. maly.no:

  Så bra det ikke bare er meg som føler meg sånn noen ganger, og at legen mener man ikke er senil fordeom 🙂

 3. annasylvelin:

  DET DER HAR JEG FØLT! si fra da, sånn skulle jeg hatt! 🙂

 4. Emilie Alexandra:

  hadde faktisk hvert kjempe morsomt å høre alt det rare man har sagt i løpet av en fest, i alle fall om man har drukket litt for mye, hahah.

 5. Emma:

  Haha, så morsomt det hadde vært!

  Og så fin blogg! Ha en super uke!

 6. Sunniva:

  Det hadde vært litt gøy å kunne høre på alt du og andre har sagt til deg 🙂

 7. Rebecca Hasselgard:

  Hadde vært veldig interessant å ta opp hva man sa en dag, mye man lærer om seg selv! ;D

 8. Vilde:

  For en moro oppfinnelse, hehe 😀

 9. Karoline:

  Skjønner veldig godt hva du mener! Det blir på en måte helt blankt, også går man og tenker «hvorfor sa jeg ikke det i stedet?» osv, UTROLIG irriterende.

Leave a comment