¡Endelig!

De siste ukene, som dere sikkert har merket, har det vært supervarmt hjemme i Norge.  Det har vært den beste våren på 100 år, og jeg har vært her med regn og skyer. Kjempe kult! Heldigvis har det vært sydenvær de siste ukene her, selv om det var litt forsinket  og været skal holde seg til jeg drar hjem. Hjem.  Oh la la! Det er utrolig rart at det som er igjen av utvekslingsåret mitt, er det samme som en ferie. Med tanken på at vier ferdige med alle prøver er jeg allerede i feriemodus.

image

Forrige helg var jeg og surfet med Hilde sin vertsfamile. Det var kjempe gøy, men også sykt vanskelig. Strendene er så fine og lange her.

Det er så fint, alt er fint. Jeg tror at det er det som er det værste, eller kanskje mest irriterende med utveksling. Man drar når alt bra. Når man har fått seg et sosialtnettverk, når man får nære venner, når forholdet med vertsen blir supert, når språket kommer lett og når varmen kommer, det er da man drar. Skal du på utveksling, så gled deg masse til de to siste månedene!

This entry was posted in Frankrike and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.